Canvas-guider (no)Instruktørguiden EmnerHvordan viser jeg Blueprint synkoniseringsinformasjon for et emne knyttet til et Blueprint emne?

Hvordan viser jeg Blueprint synkoniseringsinformasjon for et emne knyttet til et Blueprint emne?

Inneholder indekssiden innhold Blueprint-ikoner, er emnet ditt assosiert med et Blueprint emne. Blueprint emner er emner administrert som maler, og endringer til låste objekter kan når som helst synkroniseres fra Blueprint emnet til ditt emne. Men du kan administrere all ulåst emneinnhold i emnet ditt.

Du kan vise siste informasjon om et Blueprint synkronisert i emneinnstillinger. Blueprint-informasjonen inneholder detaljer om innhold eller andre egenskaper som er endret i emnet ditt.

Notater:

  • For å bli varslet om synkronisert oppdatering fra er Blueprint emne, aktiver Blueprint varsling av synkroniseringen i brukerinnstillingene.
  • Quizzes.Next-vurderinger er kun synkronisert til Blueprint emner under den første synkroniseringen. Endringer til Quizzes.Next-vurderinger er ikke inkludert i senere forsøk.

Åpne emne

Åpne emne

I Global navigering klikker du lenken Emner (Courses) [1] (Courses), deretter klikker du på kursnavnet (name of the course) [2].

Åpne innstillinger

Åpne innstillinger

I navigering på emner, klikk på lenken « Innstillinger » (Settings).

Åpne Blueprint-informasjon

Åpne Blueprint-informasjon

Kikk på lenken Blueprint-informasjon i sidefeltet.

Vise synkoniseringsinformasjon

Siden Blueprint informasjon viser informasjon fra siste Blueprint-synkronisering. Siden viser navn og emne-ID til Blueprint emne (name and course ID) [1] og navn og emne-ID til dine tilknyttede emner (assosiated course) [2].

Du kan også vise dato og tid for synkronisering (sync) [3] og antall endringer (number of changes) [4].

Om en melding var inkludert som del av varslingen, vises meldingen øverst på listen over synkroniserte endringer.

For emne-tilknytning gjort av en admin vil også synkroniserings-informasjonen vise dato og tid når synkroniseringen ble gjort, men ingen detaljer relatert til synkroniseringen vil være inkludert.

Vise synkoniseringsdetaljer

Siden Blueprint-informasjon viser bestemt innhold som er blitt synkronisert. Hvert innholdsobjekt viser synkronisert status til objektet (låst eller ulåst) og navnet til objektet (name of the object) [1], objekttypen (object type) [2], når endringen ble gjort (change applied) [3] og om synkroniseringen ble gjort eller ikke (wether or not the sync was applied) [4].

Innholdsendringer kan opprettes, oppdateres eller slettes. Oppdaterte endringer indikerer alle endringer til eksisterende innhold.

Lukke Blueprint-informasjon

Lukke Blueprint-informasjon

Når du er ferdig med siden Blueprint-informasjon, klikk på tasten ferdig (Done).