Canvas-guider (no)Instruktørguiden EmnerHvordan bruker jeg Canvas opplæring for emneetablering som instruktør?

Hvordan bruker jeg Canvas opplæring for emneetablering som instruktør?

De første gangene du oppretter et nytt emne i Canvas, er det en utfordring å huske alle trinnene som er nødvendig. Instruktør-opplæringen hjelper deg med å bli kjent med Canvas og lære hvordan man enkelt oppretter et emne.

Notater:

  • Denne funksjonen er for tiden en valgfri konto-funksjon. Dersom emnet opplæring ikke vises i emnet ditt, har institusjonen ikke aktivert denne funksjonen.
  • Om emnet opplæring er tilgjengelig for deg, kan du lukke emne-veiledningen når som helst. Ønsker du å reaktivere emnet opplæring igjen, kan du aktivere opplæringen som en funksjonsvalg for bruker i brukerinnstillinger.
  • Er emnet ditt satt som et blueprint emne, viser ikke veiledningen for emneoppsett i blueprint emner

Vis veiledning

Når du åpner et nytt emne, lander emnet automatisk på Hjemmesiden. Siden vil også utvide opplæringen for Hjemmeside. Opplæringen for Hjemmeside forteller deg meningen med siden og du skal gjøre videre.

Vis Hjemmeside

Hjemmesiden er standard til oppsettet Moduler, men du kan endre Hjemmesiden til et annet oppsett-valg. Ønsker du å bruke Moduler som din Hjemmeside, kan du enkelt opprett en ny modul eller legge til eksisterende innhold for å opprette modul-punkter.

Kollaps opplæring

Kollaps eller utvid opplæring

Hver Canvas indeks-side i menyen navigering på emner inkluder en opplæring utenom fanen læringsmål. Som standard utvider opplæring seg i hver side. Når du leser innholdet i opplæringen, kan du kollapse opplæringen siden noen sider inneholder innhold bak opplæringen. Tilstanden til opplæringen er vedvarende gjennom Canvas-sidene, så om du kollapser opplæringen i en side, vil den forbli kollapset til du utvider den igjen.

For å utvide eller kollapse opplæringen, klikk på pil ikonet (Arrow).

Avslutt opplæring

Avslutt opplæring

For å avslutte opplæringen når som helst, klikk på tasten Avslutt opplæring .

Merknad: Å avslutte opplæring betyr at opplæringen ikke lenger vil vises på noen av dine emner.

Avslutt opplæringen for emne-etablering

Klikk på tasten OK .