Canvas-guider (no)Instruktørguiden InnstillingerHvordan viser jeg et emne ved å bruke en teststudent?

Hvordan viser jeg et emne ved å bruke en teststudent?

Du kan vise et kurs på samme måte som studentene dine ser emnet ditt gjennom Studentvisning. Ved å aktivere Studentvisning, oppretter du en teststudent i emnet ditt. Du kan aktivere Studentvisning i innstillingene for emnet.

For å se studentens perspektiv på Canvas, bruker du Studentvisning for å se emnet, legge inn og svare på diskusjoner, sende inn oppgaver, vise karakterer, vise folk, vise sider, vise kursoversikt, vise tester, vise kalenderen og vise planleggeren (hvis aktivert).

Oppmøte, konferanser, samtaler, samarbeid, differensierte oppgaver, eksterne apper, grupper, fagfellevurderinger og profiler fungerer ikke for teststudenten. Du vil se bare hva du som instruktør tillater elevene å se.

Merknader:

  • Hvert emne i Canvas har en egen teststudent-konto. Når du flytter til et nytt emne må du aktivere Studentvisning for dette emnet.
  • Innleveringer og resultater for teststudenten påvirker ikke emnets analyser.
  • Du kan bare vise emneoppsettet som det blir sett av studentene. Du kan ikke vise student-spesifikk informasjon, slik som samtaler mellom studenter.
  • Når du har aktivert studentvisning, vises teststudenten på slutten av karakteroversikten og SpeedGrader, og legges automatisk til i hver seksjon i emnet ditt. Hvis du vil fjerne teststudenten fullstendig, må du fjerne teststudenten fra seksjonspåmeldingene dine.

Åpne innstillinger

Åpne innstillinger

I navigering på emner, klikk på «Innstillinger» (Settings)-lenken.

Åpne Studentvisning

Åpne Studentvisning

Klikk på «Studentvisning» (Student View)-lenken i sidepanelet.

Vis emne

Du kan nå vise kurset slik som en studentbruker ville se det. Studenter kan for eksempel ikke se navigeringlenken for instillinger, noe som instruktører kan.

Du vil vite hvis du er i Studentvisning på grunn av den vedvarende boksen som vises nederst på skjermen, noe som indikerer du logget på Studentvisning.

Tilbakestille student

Du kan også tilbakestille teststudenten ved å klikke på «Tilbakestill student» (Reset Student). Dette fjerner all historikk for studenten og lar deg starte med blanke ark.

Hvis du for eksempel opprettet en oppgave og leverte den som teststudenten, men glemte å legge til en bestemt innleveringtype, kan du klikke på Tilbakestill student og sende inn oppgaven på nytt som teststudenten.

Forlate Studentvisning

Klikk på knappen «Lukk Studentvisning» (Leave Student View) for å gå tilbake til emnet med instruktørvisning.