Canvas-guider (no)Admin guide Emnene og seksjoneneHvordan fullfører jeg et emne ved slutten av semesteret som admin?

Hvordan fullfører jeg et emne ved slutten av semesteret som admin?

Når et emne er ferdig, og du vil tilby read-only tilgang til emnet, kan du fullføre emnet manuelt i Canvas. Dersom din institusjon bruker programvare som automatisk avslutter påmeldinger, må ikke emnet manuelt avsluttes ved sluttdatoen fordi det vil automatisk avslutte faget.

Når fagene blir manuelt avsluttet, vil alle påmeldinger fjernes fra emnet og plasseres i tidligere påmeldinger. Alle brukere i emnet vil kun ha read-only tilgang. Denne endringer gjelder alle påmeldinger, inkludert emneinstruktører. Instruktørbaserte roller vil ikke lengre ha den samme tilgangen i emnet, og vil resultere i et tap av emnefunksjonalitet og brukerinformasjon, som å se SIS-data. Hvis full funksjonalitet fortsatt kreves for instruktører, men du ønsker å avslutte emnet for studenter, kan du endre sluttdatoen for emnet. Vær oppmerksom på at instruktører også kan endre sluttdatoen for emnene deres.

Når et emne er avsluttet, dersom du ikke vil at studenter skal kunne se emnet i det hele tatt, kan studenter hindres fra å se tidligere emne.

Merknad: Manuell avslutning av et emne er en emnetillatelse. Dersom Avslutt dette emnet-knappen ikke vises i emneinnstillingene, har denne innstillingen blitt begrenset for dette emnet. Dersom du er en instruktør, kontakt din administrator for hjelp.

Merknad: Du kan åpne emner igjen om nødvendig.

Åpne innstillinger

Åpne innstillinger

I navigering på emner, klikk på «Innstillinger» (Settings)-lenken.

Avslutt dette emnet

Avslutt dette emnet

For å avslutte dette emnet, klikk på «Avslutt emne»-knappen (Conclude Course).

Avslutt emne

Avslutt emne

Klikk på «Avslutt emne»-knappen (Conclude Course).

Se bekreftelse

Se bekreftelse

Sikre at emnet har blitt avsluttet.